Detail info
Close

André Rieu

André Rieu

Dátum: 7. novembra 2024
Miesto: TIPOS Aréna - Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Adresa: Odbojárov 9, Bratislava

André Rieu, jeden z najpopulárnejších svetových hudobníkov našej doby označovaný ako moderný "kráľ valčíkov", sa v roku 2024 predstaví aj v Bratislave.

Vstupenky

Štvrtok
7
Nov 2024
19:30
André Rieu
VIP LOUNGE (C29)
Štvrtok
7
Nov 2024
19:30

ŽIADNE VOĽNÉ VSTUPENKY

V sieti Ticketportal vypredané ( možnosť uvolnenia nevyzdvihnutých rezervácií )

Popis podujatia

KRÁĽ VALČÍKOV OPÄŤ VYSTÚPI NA SLOVENSKU!                           

André Rieu, svetoznámy holandský huslista a dirigent, sa opäť predstaví slovenskému publiku 7.11.2024 v Tipos Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) v Bratislave.

Návštevníci môžu očakávať, že sa prenesú do sveta očarujúcich melódií, v ktorom André Rieu vedie svoj úžasný orchester Johanna Straussa, zbor a mnohých medzinárodných sólistov. Repertoár skladieb siaha od majstrovských diel klasickej hudby až po valčíky, melódie a piesne z filmu, operu aj muzikál.

Špeciálnym hosťom tohto turné je 15-ročná Emma Kok, ktorá sa stala virálnou s viac ako 60 miliónmi vzhliadnutí na všetkých platformách sociálnych médií pre jej stvárnenie francúzskej ESC piesne “Voilà” od Barbary Pravi – sledujte tu: https://www.youtube.com/watch?v=KdIhq1tb8Co

Vstupenky pre imobilných návštevníkov a ich doprovod je možné zakúpiť cez e-mailovú adresu help@ticketportal.sk. Držiteľ vstupenky imobilný a doprovod imobilného sa musí pred vstupom na podujatie preukázať platným preukazom ZŤP.

 

VIP lounge (C29)

Balíček obsahuje:

VIP miesta na sedenie v sektore C29

Samostatný vstup a personál

Ľahké občerstvenie

Nealkoholické nápoje, pivo a víno



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top