Detail info
Close

CAMOUFLAGE a PETR MUK

CAMOUFLAGE a PETR MUK

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

CAMOUFLAGE a PETR MUK dvojkoncert

02.11.2007 o 19.00 h / Estrádna hala PKO, Bratislava
Vstupné: státie 690,- SK, v deň koncertu 790,- SK, VIP  sedenie: 890,- SK, ZŤP: 100,-Sk
Lístok na koncert platí aj na vstup do Caramel disco na Trnavskom mýte pod Tržnicou, kde bude officiálna after concert party aj so skupinou Camouflage a Petrom Mukom s názvom I LOVE 80's (Best Of Pop& Electro Wave) z lístkom vstup voľný.
Skupina CAMOUFLAGE bola prvýkrát na Slovensku minulý rok v novembri 2006 a vtedy Camouflage odohrali dva a pol hodinový koncert v rámci turné, ktoré bolo k vydaniu nového albumu „Relocated“. Na koncert prišlo okolo 2000 verných fanúšikov. Vďačné publikum sa na záver koncertu lúčilo s CAMOUFLAGE asi 3-minútovým spevom refrénu pesničky „Love Is Shield“. CAMOUFLAGE sa hneď na druhý deň rozhodli usporiadať v roku 2007 jediné tri koncerty v Európe a to neďaleko Prahy v Litvínove, v Bratislave a Prešove. Bratislavský koncert bude špeciálny, pretože si zahrajú spolu s PETROM MUKOM. Petr Muk v septembri vydal album s názvom “Slunce - to nejlepší“. V Čechách usporiadal k albumu turné s názvom “Best Of Petr Muk Tour“. Na Slovensku odohrá v rámci tour iba jeden koncert a to v Bratislave so skupinou CAMOUFLAGE. Počas vystúpenia Petra Muka zaznejú pesničky aj od skupín OCEÁN a SHALOM. Hosť večera bude slovenská skupina ANIMAL CRAKERS, ktorej jadro tvoria zakladatelia skupiny LOVE 4 MONEY.

Vstupenky na kocert CAMOUFLAGE v Košiciach OBJEDNAJ TU!

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top