Detail info
Close

NOVA ROCK 2009

NOVA ROCK 2009

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum konania/Date of festival: 19. -21. jún 2009
Miesto festivalu/place of festival: Pannonia Fields II NICKELSDORF, Austria 
/Otváranie vstupnej brány je každý festivalový deň o 12.00 h/ 
Cena/Price: 128,- € / 3856,10 Skk

***Každý lístok slúži ako VOUCHER, ktorý sa musí vymeniť za originál priamo na mieste konania festivalu. Vouchre sa budú vymieňať v pokladni pri hlavnom vchode.

***
Tickets bought by Ticketportal function as voucher, so you have to change them to the real ticket by entering the festival. Therefore you have to give your personal data, so the organiser will be able to identify you.

***
A Ticketportalnál megvásárolt Nova Rock belépők utalványként, azaz voucherként funkcionálnak. A fesztiválra való belépéskor a vouchert be kell cserélni a Nova Rock által kibocsátott eredeti jegyekre. Emiatt a vásárláskor meg kell adni a vásárló személyes adatait, ezáltal egyszerűbbé téve a jegyek becserélését.


Účinkujúci:
METALLICA, DIE TOTEN HOSEN, PLACEBO, FAITH NO MORE, SLIPKNOT, NINE INCH NAILS, LIMP BIZKIT, MACHINE HEAD, KAISER CHIEFS, GUANO APES, DISTURBED, DIMMU BORGIR, CHRIS CORNELL, IN EXTREMO, KILLSWITCH ENGAGE, GOGOL BORDELLO, CHICKENFOOT, STAIND...

Info: www.novarock.at

POZOR ! Teraz aj možnosť zakúpenia vstupenky - dopravného cestovného lístka z Bratislavy priamo na festival a tiež z festivalu do Bratislavy. Dopravte sa pohodlne na festivala a späť. Dopravné vstupenky na NOVA ROCK 2009 práve TU!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture NOVA ROCK 2009
picture NOVA ROCK 2009
picture NOVA ROCK 2009
Top