Detail info
Close

Permanentka 2011/2012 - ŠK Slovan Bratislava

Permanentka 2011/2012 - ŠK Slovan Bratislava

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

I. kategória:101,- €
II. kategória: 61,- €
III. kategória: 41,- €
Business 1: 400,- €

Dôchodcovia a ZŤP zľava 50% z ceny permanentky
Detská permanentka ktorýkoľvek sektor 15,- eur po predložení karty poistenca dieťaťa

ŠK Slovan Bratislava ponúka majiteľom permanentných vstupeniek aj pred sezónou 2011/12 možnosť kúpiť si permanentku na rovnaké miesto, na ktorom sedávali v predchádzajúcom ročníku. Ticketingový partner klubu spoločnosť Ticketportal poslal všetkým permanentkárom e-mailom rezervačný kód, na základe ktorého si môžu kúpiť permanentnú vstupenku na svoje miesto. Tento kód je potrebné zadať pri kúpe, ktorá je možná cez internet alebo v sieti Ticketportal na Slovensku. Miesta sú rezervované do nedele 19. júna 2011 do 21.00 h. Po tomto termíne budú všetky nevyužité rezervácie zrušené a takéto miesta budú k dispozícii vo voľnom predaji.

Pre majiteľov permanentných vstupeniek, ktorí pri minuloročnej kúpe nezadali svoju e-mailovú adresu, resp. z akéhokoľvek iného dôvodu nedostali rezervačný kód a chcú si kúpiť novú permanentku na svoje miesto, sme v spolupráci s Ticketportalom vytvorili službu na získanie tohto kódu. Stačí, ak na adresu help@ticketportal.sk pošlú e-mailom svoje meno, priezvisko a údaje permanentky z predchádzajúcej sezóny (sektor, rad a číslo sedadla). Na základe týchto informácií im Ticketportal pošle rezervačný kód.
ŠK Slovan odporúča všetkým majiteľom permanentných vstupeniek, aby pri kúpe poskytli spoločnosti Ticketportal svoju platnú e-mailovú adresu. V opačnom prípade pre nich v budúcnosti nemusí byť dostupná možnosť rezervácie svojho miesta pre kúpu permanentiek a vstupeniek na zápasy v európskych súťažiach, ani niektoré ďalšie prémiové služby, ktoré bude ŠK Slovan poskytovať fanúšikom.

Info permanentka


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top