Spôsoby doručenia

Osobný odber na predajnom mieste

Vstupenky na české podujatia (okrem podujatí do O2 ARÉNY si môžete vyzdvihnúť osobne na ktoromkoľvek slovenskom predajnom mieste na základe variabilného symbolu a overovacieho kódu, bez akéhokoľvek poplatku (klasická vstupenka) na vlastných Predajných miestach spoločnosti Ticketportal Sk, s.r.o., alebo s voliteľným poplatkom na autorizovaných Predajných miestach. Aktuálny zoznam Predajných miest, vrátane informácie o spoplatnení, je uverejnený na www.ticketportal.sk/SellingPlaces/

Vstupenky do O2 ARÉNY je možné si kúpiť online na www.ticketportal.cz .V prípade, že si vstupenky do O2 ARÉNY zaplatíte a dáte možnosť vyzdvihnutia na predajnom mieste na základe variabilného symbolu a overovacieho kódu, tak je možné vstupenky vyzdvihnúť len na českých predajných miestach: https://www.ticketportal.cz/SellingPlaces/.

PACKETA

Vstupenky si môžete dať zaslať kuriérskou službou PACKETA (aj do zahraničia), pričom poplatok za doručenie bude účtovaný v plnej výške majiteľovi vstupenky (klasická vstupenka). Cena poplatku za doručenie je uvedená aktuálne pri výbere spôsobu vyzdvihnutia. Poplatky za tento spôsob doručenia si môžete pozrieť aj TU.

HOMEticket

Metóda distribúcie vstupeniek, a to vlastnou tlačou. Vstupenky vytlačte na kancelársky hárok A4 na základe internetovej rezervácie a úhrady ceny vstupenky v plnej výške (viac na www.hometicket.sk).

MOBILticket

Metóda distribúcie vstupeniek pomocou podporovaných mobilných aplikácií  elektronická peňaženka (wallet), kde je vstupenka na základe internetovej rezervácie a úhrady ceny vstupenky v plnej výške stiahnutá v tejto aplikácií.

Ak si zvolíte spôsob vyzdvihnutia ako vstupenku do mobilu :

V prípade, že postupujete cez počítač

V prípade, že postupujete cez mobil s operačným systémom Android

V prípade, že postupujete cez mobil s operačným systémom iOS (iPhone)

 

Top