THE POWER OF RHYTHM/SILA RYTMU

Dátum/Date: 18.6.2011 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Kongresová sála Aquacity, Poprad
Cena/Price: 7 EUR
Popis/Description:
Jedinečná show prezentovaná profesionálnymi tanečníkmi a divadelno-kaskadérskymi umelcami...
... ohňová show, temperamentný rytmus, hudba a tance divokej Afriky, tajomného Orientu, horúcej Latinskej Ameriky, Kuby a exotickej Brazílie a omnoho viac...
Tak ako intenzívne vnímame tlkot nášho srdca, tak jednotlivé národy vnímajú rytmus svojich pôvodných melódií a prezentujú svoje kultúrne dedičstvo. Bez rytmu by naše srdcia prestali biť a bez hudby, tanca a umenia by sa náš život stal všedným a smutným. Melódiou a tancom vyjadrujeme svoje pocity a do jednotlivých taktov a krokov vkladáme svoje cítenie, bez ohľadu na rasu, či národnosť. Práve hudba, tanec a umenie spája jednotlivé národy a odbúrava tak hranice, ktoré si medzi seba tak často staviame. Či už žijeme v Afrike, Číne, Amerike alebo v Európe, stále sme len ľudia, pre ktorých Slnko svieti rovnako, a to ako sa budeme k sebe správať, závisí len od nás samostných. Veríme, že sa nám cez tanec a umenie podarí posunúť hranice vnímania a strach z nepoznaného a vzdialeného.
"Vojdite s nami do sveta umenia a nechajte sa odpútať od reality..."

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: 10% zľava do Aquacity na všetky procedúry v deň predstavenia po preukázaní sa zakúpenou vstupenkou.

Aktuálne informácie/News: www.zepirastudio.com

 

                                                                               vstupenky na THE POWER OF RHYTHM/SILA RYTMU

Top