MOSCOW CITY BALLET-Labutie Jazero

Dátum/Date: 6.11.2011 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Steel Aréna, Košice
Cena/Price: od 12,90 EUR

Popis/Description:
Jedinečný kultúrny zážitok vo forme originál ruského baletu prichádza do Košic v podaní svetoznámeho moskovského baletného súboru.
MOSCOW CITY BALLET založil v roku 1988 významný ruský choreograf Victor Smirnov-Golovanov. Práve kvôli ich veľkému úspechu v zahraničí je Moscow City Ballet jednou z najúspešnejších baletných skupín v Ruku.
Obrovské úspechy dosiahli napríklad aj v Anglicku, kde od roku 1991 vystúpili už viac ako 800krát! Z toho len v Londýne zažili viac ako 300 vypredaných vystúpení! Vzhľadom na to, že práve balet tvorí dôležitú súčasť Ruského Národného dedičstva a pýchy, Victor Smirnov-Golovanov ho chce predstaviť čo najširšej verejnosti, ako aj novej, mladej generácii milovníkov Baletu.
Smirnov-Golovanova produkcia je charakteristická veľmi špecifickým štýlom, nápadmi a celistvosťou choreografií. Táto spoločnosť je preslávená ich skvelými "Corps de Ballet", tanečníkmi ktorí sú telom baletu. Umelecký riaditeľ Victor Smirnov Golovanov a jeho žena, baletná majsterka a hlavná učiteľka, Ľudmila Nerubashenko sú garanciou veľkého úspechu.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: nie sú/without discount

Viac informácií na: www.gess.skwww.moscowcityballet.info

informácia pre vozíčkárov
Vstupenky na predstavenia je nutné zakúpiť pre každého diváka. Pre dospelého rovnako ako aj pre dieťa.

 

                                vstupenky na predstavenie MOSCOW CITY BALLET-Labutie Jazero


Top