ALEXANDROVCI exclusive tour 2012

4.6.2012 - Nových Zámkoch, Športová hala Millenium
6.6.2012 - Prievidza, City Aréna
7.6.2012 - Banská Bystrica, Zimný štadión
8.6.2012 - Východná, amfiteáter
začiatok vždy o 20:00hod.

ALEXANDROVCI -120 členný súbor sa vracia !

Najznámejší spevácky súbor nášho  kontinentu! Fenomenálny ruský armádny súbor, vystúpi na 11 -ich exkluzívnych koncertoch v rámci ich historicky najväčšieho koncertného turné v Slovenskej republike.

Súbor sa privíta na Slovensko s najlepšími ruskými spevákmi, sólistami, vynikajúcimi hudobníkmi i špičkovými tanečníkmi. Kvalitné a dokonale profesionálne spevácke, hudobné a tanečné výkony spojuje skvelá choreografia, a to ako celok prináša neopakovateľný zážitok, ktorý nemôže napodobniť žiadne iné hudobné teleso.Pre súčasné turné pripravili Alexandrovci program, ktorý spojuje najviac osvedčenú klasiku a úplne nové piesne v ich repertoáru a s nimi i nové choreografie.

Ich súbor piesní a tancov je celosvetovým fenoménom a nemá v kultúrnom svete obdoby. Súbor oficiálne zahájil svoju činnosť vystúpením v Moskve 12. 10. 1928. Na začiatku mal len dvanásť členov, neskôr sa rozrástol až k dvom stovkám členov. V súčasnosti pred divákmi vystupuje viac ako 120 účinkujúcich.

Súbor sa preslávil skutočne po celom svete a všade sú jeho koncerty prijímané s obrovským nadšením divákov i médií.

Po prvýkrát  v Európe vystúpi so súborom  veľmi populárna mládežnícka ruská kapela  ALEXANDROV PARK so svojimy hitmy. Takéto prekvapenie ste ešte nezažili.

Máte sa načo tešiť.

Informácie na  www.music-art.sk

Vstupenky/tickets na podujatie ALEXANDROVCI exclusive tour 2012 už v predaji!

Top