Sony Xperia Freestyle X – Night

Dátum/Date: 13.10.2012 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava

Popis/Description:
Lietajúci motorkári znovu na Slovensku! Úspešná  motokrosová show Sony Xperia Freestyle X – Night s návštevnosťou viac ako 30 000 divákov prichádza ohúriť a zabaviť Bratislavu.

Tešiť sa môžete na tých najlepších pretekárov z celého sveta, ktorí sa pobijú o vašu priazeň a výhru až 20 000 EUR! Šialenci na motorkách bez pudu sebazáchovy vás nenechajú nadýchnuť sa pri ich eXtrémnych skokoch a  náročných trikoch. Dvojhodinovú show na hranici možného musíte vidieť na vlastné oči!

Po štyroch úspešných ročníkoch sa už teraz fanúšikovia freestyle motocrossu môžu tešiť na piatu edíciu tejto akcie, ktorá sa po roku vracia do Bratislavy s ešte väčšou výpravou a eXtrémnejšími výkonmi. Príďte sa pozrieť v sobotu 13.10.2012 do novej Arény Ondreja Nepelu a zažite večer napumpovaný adrenalínom.

Dych vyrážajúce skoky, rev motoriek, triky, pri ktorých tuhne krv v žilách, svetelná a hudobná show, dav fanúšikov a nezabudnuteľná atmosféra - to je Sony Xperia Freestyle X – Night.



Využite cenovo zvýhodnené vstupenky

Vstupenka TRIO - 69,-Euro pre 3 osoby - Možnosť zakúpenia vstupeniek pre 3 osoby do vami vybraného sektora   -  ušetríte 6,-Euro!!!

Vstupenka Quatro - 88,-Eur pre 4 osoby - Možnosť zakúpenia vstupeniek pre 4 osoby do vami vybraného sektora   -  ušetríte 12,-Euro!!!

Viac info nájdete na www.fmx.sk

Vstupenkyna podujatie Sony Xperia Freestyle X – Night už v predaji!

Top