Detail info
Close

Cascade Youth Symphony Orchestra - Klasická hudba v podaní amerického mládežníckeho orchestra

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Cascade Youth Symphony Orchestra - Klasická hudba v podaní amerického mládežníckeho orchestra

Dátum: 6. júla 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Sobota
6
Júl 2024
19:00
Cascade Youth Symphony Orchestra - Klasická hudba v podaní amerického mládežníckeho orchestra
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

Hudobníci z Cascade Youth Symphony Orchestras, ktorí k nám do Kursalonu prichádzajú až z Ameriky, vás presvedčia, že na veku v hudbe nezáleží. Ich vystúpením si ukradnú srdce nejedného fanúšika klasickej hudby.

CYSO bolo založené v roku 1976 a dáva príležitosť nadaným mladým milovníkom hudby. So svojimi 48 ročnými skúsenosťami vytvárajú pre umelcov atmosféru, ktorá povzbudzuje a rozvíja ich potenciál v umení. Tento mládežnícky orchester pozostáva z najskúsenejších a najlepších hudobníkov tejto organizácie, študentov do 21 rokov, čo umožňuje predvádzať vyspelé orchestrálne virtuozity ako aj veľké symfónie, koncerty a ouvertúry. CYSO vlastní rozsiahlu knižnicu orchestrálnej tvorby vrátane študentských aranžmánov, komorných skladieb, koncertov a veľkých symfonických diel.

voľné sedenie: 12€
VIP box A s miestenkou: 15€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 60€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.

 


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top