Detail info
Close

Cigánski diabli - Symfónia vášne a temperamentu

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Cigánski diabli - Symfónia vášne a temperamentu

Dátum: 11. augusta 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Nedeľa
11
Aug 2024
19:00
Cigánski diabli - Symfónia vášne a temperamentu
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

Veľký prílev temperamentu, vášne a energie ponúknu v Kursalone všetkým dobre známi Cigánski diabli. Klasickú hudbu obohacujú o prvky ako je jazz, folklór a ďalšie. Ich hudba reprezentuje Slovensko od roku 2007, hrali na všetkých piatich kontinentoch a v 35 krajinách.

Publikum na Slovensku i v cudzine si obľúbilo nielen nové originálne virtuózne skladby Cigánskych diablov, ale aj fúzie a jedinečné aranžmány, v ktorých sa snúbia nezvyčajné hudobné kombinácie s nesmiernym temperamentom. Získali niekoľko zlatých a platinových CD, ocenenie Grammy a mnoho iných. Speváčku a violončelistku Silviu Šarközi sprevádza skupina hudobnými nástrojmi ako sú husle, klarinet, kontrabas, cimbal, viola a iné... Príďte si užiť uvoľnenú atmosféru plnú skvelej hudby, horkej krvi a hudobníkov zo skupiny Cigánski diabli.

voľné sedenie: 25€
VIP box A s miestenkou: 29€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 116€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top