Detail info
Close

Čarovné ostrohy s kapelou - Folklórna show v modernom šate

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Čarovné ostrohy s kapelou - Folklórna show v modernom šate

Dátum: 14. júla 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Nedeľa
14
Júl 2024
19:00
Čarovné ostrohy s kapelou - Folklórna show v modernom šate
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

Spojenie tradičného slovenského folklóru a moderného umenia. To sú Čarovné ostrohy. Ich energické vystúpenie vás nadchne a postaví zo stoličky. Špičkový tanečníci spolu s kapelou predvedú folklór v modernom, rockovom podaní. Tanečná umelecká skupina má 20 tanečníkov a 8 muzikantov, ktorí majú za sebou cez 800 vystúpení v 16 krajinách.

Peter Živner je zakladateľ a zároveň choreograf tejto skupiny, ktorá reprezentuje slovenský netradičný folklór doma, ale aj v zahraničí a je považovaná za zakladateľov folklórnej moderny. V roku 2010 sa prepracovali medzi desiatku finalistov súťaže Česko – slovenská Talentmánia, vďaka čomu sa ich tanečné majstrovstvo dostalo do širšieho povedomia publika a svojimi dynamickými vystúpeniami si získali srdcia divákov. Hudobne sa na ich vystúpeniach podieľa známy skladateľ a elánista Ľubo Horňák.
Ich najväčšie úspechy sú otváranie MS v ľadovom hokeji v Bratislave, otváranie Olympijského domu v Londýne a mnoho iného... Za pomerne krátky čas svojej existencie stihli excelovať v niekoľkých výnimočných tanečných a divadelných predstaveniach na domácej i svetovej scéne a tým si získali nejedného nadšenca tohto netradičného spojenia. Diváci ich môžu poznať aj z televíznej šou Let´s Dance, kde viackrát otvárali vysielanie svojou choreografiou.

voľné sedenie: 25€
VIP box A s miestenkou: 29€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 116€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top