Detail info
Close

Šansónový večer Evy Pavlíkovej - Pocta Jozefovi Bednárikovi

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Šansónový večer Evy Pavlíkovej - Pocta Jozefovi Bednárikovi

Dátum: 15. augusta 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Štvrtok
15
Aug 2024
19:00
Šansónový večer Evy Pavlíkovej - Pocta Jozefovi Bednárikovi
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

Známa slovenská herečka a speváčka Eva Pavlíková Vám predstaví krásu šansónových koncertov za sprievodu svojej kapely. Na koncerte zaznejú známe šansóny od domácich a svetových autorov, ale aj muzikálové melódie.

Toto hudobno-dramatické umenie Eva Pavlíková obohacuje o hereckú výpoveď a skúsenosť ženy, umelca s neopakovateľným autentickým prednesom a napĺňa nielen svoj umelecký odkaz, ale aj odkaz režiséra Jozefa Bednárika, s ktorým v minulosti spolupracovala na mnohých muzikálových a divadelných predstaveniach.
Piesne ako sú Čerešne, Žiť za to stálo, List mame, Utešovanka, Bol si milý a iné si tak nájdu svojho poslucháča a naplnia srdcia nehou, pokorou a láskou.

voľné sedenie: 20€
VIP box A s miestenkou: 25€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 100€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.

Koncert realizovaný s podporou SOZA  - z kultúrneho a sociálneho fondu.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top