Detail info
Close

Fragile - Najväčšie hity skupiny Queen s rockovou kapelou

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Fragile - Najväčšie hity skupiny Queen s rockovou kapelou

Dátum: 5. septembra 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Štvrtok
5
Sep 2024
19:00
Fragile - Najväčšie hity skupiny Queen s rockovou kapelou
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

V kursalone privítame známu slovenskú vokálnu skupinu Fragile zloženú zo známych osobností, ktoré môžeme poznať z televíznych seriálov, divadelných či muzikálových produkcií. V netradičných aranžmánoch predstaví Fragile nesmrteľné hity dnes už legendárnej kapely Queen: Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, We Will Rock You, Bicycle Race a mnohé ďalšie, ktoré doplní zvuk rockovej kapely, ktorej súčasťou sú aj známi inštrumentalisti M. Valihora a O. Rózsa.

Skupina FRAGILE zvláda výzvy náročného žánru ‘a cappella‘ majstrovsky, o čom svedčia aj viaceré ocenenia, ako 3x cena OTO (Osobnosť televíznej obrazovky) v kategórii najpopulárnejšia hudobná skupina, či Krištáľové krídlo za CD Hlasy s Richardom Müllerom. Ich najväčšou prednosťou sú tituly súčasnej populárnej hudby. Hitom svetových autorov a interpretov dávajú svojou kreativitou a hravosťou novú tvár.

voľné sedenie: 30€
VIP box A s miestenkou: 35€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 140€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top