Detail info
Close

Gatsby sound - Zlatá éra swingu v Kursalone

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Gatsby sound - Zlatá éra swingu v Kursalone

Dátum: 1. augusta 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Štvrtok
1
Aug 2024
19:00
Gatsby sound - Zlatá éra swingu v Kursalone
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

Zaspomínajte si na éru 20. rokov, zlatých časov Veľkého Gatsbyho, swing štýlu a elegancie. Do Kursalonu prichádza Gatsby sound a ich podanie svetových a slovenských hitov v štýle 20.rokov.

Kapela sa skladá z profesionálnych hudobníkov, ktorí nám predstavia moderné piesne v postmodernom swingu. Ich rozmanitý repertoár ponúka hity od slávnych svetových osobností ako sú napríklad Bon Jovi, Lady Gaga či Karel Gott. Nezabúdajú ani na slovenské hity od velikánov Mira Žbirku či Zuzany Smatanovej a ďalších. Ich predstavenia sú vyladené do posledného detailu. Oblečenie prispôsobili obdobiu Veľkého Gatsbyho a spolu so swingovou hudbou vytvárajú jedinečnú atmosféru.

voľné sedenie: 20€
VIP box A s miestenkou: 25€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 100€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top