Detail info
Close

Gospel family - Hostia: Sima Magušinová a Daniel Špiner

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Gospel family - Hostia: Sima Magušinová a Daniel Špiner

Dátum: 18. júla 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Štvrtok
18
Júl 2024
18:00
Gospel family - Hostia: Sima Magušinová a Daniel Špiner
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

43 ľudí, ktorí tvoria The Gospel Family nás poctia návštevou a predstavia nám ich gospelový súbor, ktorý svojim hlasom rozozvučí priestory Kursalonu a srdcia každého z nás. Na pódiu spolu s nimi privítame aj dvoch výnimočných hostí, Simu Magušinovú a Daniela Špinera.

The Gospel Family vyniká svojim pestrým repertoárovým zameraním s výrazným akcentom na kresťanskú interpretačnú a hudobnú tvorbu. Zbor vznikol v roku 2007 a jeho repertoár tvoria prevažne tradičné gospelové "evergreeny", ale aj klasika, pop, slovenské chrámové piesne, ako aj zborové chorály či iné rôzne štýly piesní. Umeleckým vedúcim je Juraj Hort, s ktorým majú za sebou množstvo koncertov.
Ich hostia sú talentoví umelci Sima Magušinová a Daniel Špiner. Sima Magušinová je známa slovenská pesničkárka a začiatok jej hudobnej kariéry je previazaný práve s gospelom. Sima sa v roku 2009 stala víťazkou hudobnej súťaže Gospel talent s piesňou Nádherný svätý a po výhre začala s hudobnou produkciou. Na svojom konte má množstvo ocenení, niekoľko úspešných turné a vydaných albumov. Spievanie nie je pre ňu len záľuba, ale aj poslanie a dar od Boha. Daniel Špiner patrí k vyhľadávaným slovenským skladateľom a inštrumentalistom a medzi najtalentovanejších klaviristov mladej generácie.

voľné sedenie: 25€
VIP box A s miestenkou: 29€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 116€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top