Detail info
Close

Už ti nikdy nenaletím - Divadelná komédia

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Už ti nikdy nenaletím - Divadelná komédia

Dátum: 22. augusta 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Štvrtok
22
Aug 2024
19:00
Už ti nikdy nenaletím - Divadelná komédia
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

Keď sa objaví váš manžel, ktorého ste nevideli vyše 10 rokov, pri dverách vášho bytu, nečakajte žiadnu nudu. Najmä ak ste si už na neprítomnosť večného seladóna zvykli a vo Vašom byte má už svoje papučky a župan nový muž. Uhladený, suchopárny politik Viktor.

No bývalý manžel Kristíny je späť a prosí ju o návrat po desiatich rokoch. Ak si myslíte, že všetko tu je predvídateľné, príďte sa presvedčiť, že sa môžete aj mýliť. ...že život je plný prekvapení ukáže aj táto skvelá komédia španielskeho autora.
Hrajú : Maroš Kramár, Marko Igonda, Kristína Grepelová
Réžia : Michal Spišák
Autor : Santiago Moncada
Preklad : Roman Brat
Divadlo MÚZA TEATRO
Napätie, zábava či nepredvídateľné situácie. To všetko na vás čaká v divadelnej komédií Už ti nikdy nenaletím v Kursalone, ktorá vám zaručene zdvihne kútiky úst.

voľné sedenie: 25€
VIP box A s miestenkou: 29€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 116€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top