Detail info
Close

Zuzana Smatanová - 20 rokov na scéne

78.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
Zuzana Smatanová - 20 rokov na scéne

Dátum: 28. júla 2024
Miesto: Kursalon, Trenčianske Teplice
Adresa: Ul. 17. novembra 32, Trenčianske Teplice

Vstupenky

Nedeľa
28
Júl 2024
19:00
Zuzana Smatanová - 20 rokov na scéne
Kursalon

Trenčianske Teplice

Popis podujatia

Čo má prísť, príde, Pár dní, Tam kde sa neumiera, V dobrom aj v zlom či Miesta. Aj tieto obľúbené piesne patria do repertoáru známej speváčky Zuzany Smatanovej. Držiteľka niekoľkých zlatých slávikov je na scéne už 20 rokov a jej koncert v Kursalone by ste si nemali nechať ujsť.

Je autorkou všetkých svojich textov a hudby a má na svojom konte aj viacero titulných skladieb v televíznych a filmových spoluprácach. Pýšiť sa tiež môže niekoľkými oceneniami Zlatý slávik a tiež vyhrala cenu Hit roka so svojou piesňou Nech sa deje, čo sa má.
Hudba Zuzanu nadchla už od mala. Počas strednej školy bola štyri roky členkou dievčenského speváckeho zboru Cantus Cantilena, s ktorými koncertovali po celej Európe. Počas svojho štúdia sa učila hrať na klavír, flautu a gitaru. Ako dvanásťročná napísala svoj prvý text a ako pätnásťročná sa začala venovať skladaniu pesničiek naplno.
Táto dlhá cesta doviedla Zuzanu k tomu, že za doterajšiu hudobnú kariéru natočila sedem štúdiových albumov, CD, dve výberovky najväčších hitov a úspešných spoluprác.

voľné sedenie: 25€
VIP box A s miestenkou: 29€
VIP box B pre 4 osoby s miestenkou: 116€

Zakúpením vstupenky na podujatie získavate 10% zľavu z cien termálnych bazénov v Kúpeľoch Trenčianske Teplice, a.s. v termíne od 27.6. do 5.9.2024. Pre uplatnenie zľavy predložte zakúpenú vstupenky.

Predstavenie je súčasťou festivalu 78. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top