Detail info
Close

Zelená budúcnosť 2024

Zelená budúcnosť 2024

Dátum: 15. októbra 2024
Miesto: Národný futbalový štadión, Bratislava
Adresa: Viktora Tegelhoffa 4, 831 04 Nové Mesto, Bratislava

Vstupenky

Utorok
15
Okt 2024
10:00
Zelená budúcnosť 2024

Popis podujatia

Zelená budúcnosť 2024

HN Konferencia o zelených investíciách, udržateľnosti, inováciách a transformáciách


 

1. Zelené investície
Slovensko zatvorilo uhoľné bane, štát po novom uvažuje nad stavbou novej atómovej elektrárne. Na stole sú aj desiatky projektov veterných a slnečných elektrárni. Ktorá cesta je správna? A je po konci energetickej krízy čas na masívne investície do obnoviteľných zdrojov energie? Aké investície čakajú výrobcov tepla?

 

2. Zelená transformácia
Slovensko ako silne priemyselne  orientovaná krajina stojí pred kľúčovou výzvou. Ako správne zareagovať na meniace sa prostredie? Čo bude znamenať zelená transformácia pre energeticky náročný priemysel? Aké možnosti a schémy pripravuje štát a ako vie v zelenej transformácií pomôcť súkromný či bankový sektor? Ako zabezpečiť konkurencieschopnosť a ako bude vyzerať slovenský Priemysel 4.0.  ?

 

3. Doprava a inovácie
Slovensko bude mať ďalšiu automobilku (Volvo), ale celý sektor prechádza výraznou transformáciu. Automobilky masívne investujú do elektromobility, aj keď predaj elektromobilov stále výrazne zaostáva za predajom konvenčných automobilov. Kedy sa spustia investície aj do infraštruktúry? Zmeníme sa z montážnej „dielne“ konečne aj na krajinu, kde bude výskum a vývoj? Ako to všetko môže zmeniť druhá najväčšia investícia v histórii krajiny smerujúca do nového závodu na výrobu batérií v Šuranoch?


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top