Detail info
Close

ŠKWOR

ŠKWOR

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Poriadna hard rocková šou čaká návštevníkov každého koncertu kapely Škwor. Hrá už od roku 1998, kedy ju pod názvom Skwar založil spevák a gitarista Petr Hrdlička, basgitarista Tomáš Kmec a bubeník František Vadlejch. O tom, že to kapela Škwor na hudobnej scéne valcuje, svedčia aj čísla, veď posúďte sami:

•⁠  ⁠SPOTIFY - 500 k poslucháčom mesačne

•⁠  ⁠YOUTUBE - Škwor - Síla starejch vín 80 mil. zhliadnutí

•⁠  ⁠FACEBOOK - 114 k sledovateľov

•⁠  ⁠INSTAGRAM - 27 k sledovateľov

•⁠  ⁠Sobě věrnej album - platinový

Aktuálne v kapele okrem speváka a gitaristu Petra Hrdličky nájdete bubeníka Martina Pelca, basgitaristu Tomáša Kmeca a gitaristu Honzu Chudana. Od kombinácie trash metalu a punku sa hudobný štýl kapely posunul k nu metalu plného ostrých gitarových rifov, elektroniky a melodického spevu.

Po vypredanom minuloročnom „dvojáku“ v pražskej O2 UNIVERZUM, kde kapela Škwor oslávila 25 rokov na scéne a pokrstila nový album SOBĚ VĚRNEJ, vycestovala tento rok na jar stále populárnejšia štvorica na svoje doposiaľ najväčšie turné. Platinou ovenčenú albumovú novinku aj svoju skvelú rockovú show už dala ochutnať svojim priaznivcom v siedmich českých mestách na vypredaných koncertoch.

A vy si nenechajte ujsť jediný tohtoročný koncert kapely ŠKWOR na Slovensku, ktorý môžete zažiť 31. 8. na letnej terase žilinského SMER KLUBu 77!

 

 


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top