Detail info
Close

THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS

THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS

Dátum: 5. decembra 2024
Miesto: GOPASS ARÉNA (Športová hala Pasienky), Bratislava
Adresa: Trnavská 1373/29, Bratislava

Vstupenky

Štvrtok
5
Dec 2024
20:00
THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS

Popis podujatia

Veľkolepá show „THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“:

Strhujúce melódie legendy filmovej hudby exkluzívne v GOPASS aréne Bratislava.

Jedinečná originálna show prvýkrát na Slovensku!

Veľkolepé hudobné podujatie „THE UNIVERSE OF JOHN WILLIAMS“ v podaní Pražského filmového orchestra s hosťujúcim dirigentom Petom Harrisonom skladá hold najslávnejšiemu skladateľovi filmovej hudby všetkých čias. Hudba vpísaná do srdca každého filmového fanúšika, za ktorú získal nespočetné množstvo cien, vrátane 5-tich ocenení Oscar, ožije filmovými projekciami, komentármi samotného Johna Williamsa i veľkolepou svetelnou show už 5. decembra v GOPASS aréne Bratislava.

Jedinečná originálna show bude na Slovenku po prvýkrát!

Diváci sa môžu tešiť na nesmrteľné skladby z filmov Star Wars, Jurský park, Harry Potter alebo E.T.; nebudú chýbať ani titulné melódie k filmu Čeľuste a Indiana Jones. Mnohých prekvapí aj oficiálna hymna Olympijských hier, ktorú John Willliams zložil pre sviatok zimných športov v Salt Lake City. Mráz po chrbte bude behať pri počúvaní ústrednej skladby k filmu Schindlerov zoznam, a atmosféru adventu vykúzli rozprávková melódia z filmu Sám doma. Skrátka neprídu ani fanúšikovia Supermana alebo vojnovej drámy Zachráňte vojaka Ryana.

Pete Harrison je renomovaným dirigentom hosťujúcim v mnohých britských aj svetových hudobných telesách a hudba Johna Williamsa je jeho špecialitou aj srdcovou záležitosťou. Pete je zároveň aj energický moderátor, vďaka čomu divákom počas show sprostredkuje mnoho zaujímavostí o okolnostiach a inšpiráciách, ktoré autora viedli k vzniku kultových diel. Zážitok ešte umocnia aj komentáre samotného Johna Williamsa, ktorý k publiku prehovorí z filmového plátna.

Skvelý Pražský filmový orchester a veľký spevácky zbor pod taktovkou Peta Harrisa pripraví divákom spolu s filmovou a svetelnou show jedinečný hudobno-filmový zážitok.

 

 


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top