Detail info
Close

HC Slovan Bratislava permanentka 2024/2025

HC SLOVAN Bratislava
HC Slovan Bratislava permanentka 2024/2025

Miesto: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Adresa: Odbojárov 9, Bratislava

Vstupenky

HC Slovan Bratislava permanentka 2024/2025
HC Slovan permanentka 2024/2025

Popis podujatia

Vážený(á) permanentkár(ka) HC SLOVAN,

Spoločne sme sa napokon dočkali! HC SLOVAN Bratislava po nevyhnutných procesných a technických zmenách spúšťa predaj sezónnych vstupeniek (permanentiek) na novú sezónu 2024/25.

Od začiatku predpredaja budú mať možnosť všetci držitelia permanentiek z vlaňajšej sezóny využiť predkupné právo na svoje miesta za zvýhodnené ceny z pohodia vlastného domova.

Zároveň prebieha predaj permanentiek aj pre nových záujemcov, a to na všetky voľné miesta, ktoré nie sú blokované predkupným právom súčasných permanentkárov.

Vďaka promo kódu, ktorý držitelia predkupného práva obdržia mailom z Ticketportalu, si môžu zakúpiť svoje miesto z vlaňajšej sezóny, pričom ako verní fanúšikovia budú mať cenu o 18 až 22 % nižšiu, ako je určená pre ostatných záujemcov o permanentky. 

 

Pre tých držiteľov predkupného práva, ktorí uprednostňujú osobný nákup pred online prostredím, sú sprístupnené pokladne Ticketportal na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu na ul. Odbojárov. od Pondelka 9.9.2024 v pracovných dňoch v čase 15:00 - 19:00 h.

 

Predkupné právo bude možné si uplatniť až do pondelka 7. októbra 2024 vrátane. Po tomto dátume budú všetky uvoľnené miesta automaticky zaradené do voľného predpredaja.

 

Elektronický voucher za plastovú permanentku je možné zameniť taktiež v pokladniach na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v rovnakých otváracích časoch PON - PIA 15:00 - 19:00 h.


Permanentka platí na úplne všetky domáce zápasy Slovana v sezóne 2024/25 hrané na hlavnej ploche Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Jej držiteľ sa s ňou dostane už na generálku pred začiatkom extraligy proti HC Košice (piatok 13. septembra), 26 domácich extraligových zápasov v základnej časti a tiež na všetky domáce play off zápasy, ktorých môže byť podľa postupu Slovana vo vyraďovačke 2 až 12. 

HC SLOVAN Bratislava bude chcieť v novej sezóne 2024/25 po dvoch sklamaniach vo štvrťfinále zabojovať o návrat na najvyššie pozície. Mužstvo vedené trojicou výborných trénerov Oremus – Surový – Obšut je mixom skúsených slovenských hráčov, zahraničných posíl a talentovaných mladíkov. Cieľom je vytvoriť v priebehu sezóny silný tím schopný zabojovať o najvyššie priečky a zároveň hrať taký hokej, ktorý do hľadiska arény Ondreja Nepelu priláka čo najviac fanúšikov.

HC SLOVAN Bratislava a Ticketportal SK s.r.o. ďakujú všetkým fanúšikom za trpezlivosť a záujem o kúpu permanentky na novú sezónu. 

V cene permanentky sú zahrnuté:

  • všetky domáce zápasy HC SLOVAN Bratislava v základnej časti TIPOS extraligy 2024/25 (26, keďže jeden zápas v decembri sa bude hrať v Prahe pod holým nebom v rámci akcie Winter Hockey Games),
  • všetky domáce zápasy HC SLOVAN Bratislava v play off 2024/25 (2 až 12),
  • domáci prípravný zápas proti HC Košice (1),
  • predkupné právo na +2 až 4 zápasové vstupenky na vybrané domáce zápasy play off,
  • predkupné právo na permanentku na svoje miesto aj v ďalšej sezóne za cenu min. o 15% nižšiu, ako bude cena pre nového permanentkára,
  • elektronický newsletter iSlovan do mailovej schránky pred a po každom extraligovom zápase,
  • narodeninové želanie alebo iný špeciálny odkaz na videokocke počas domáceho zápasu s 50%-nou zľavou oproti bežnej cene,
  • nákup klubových suvenírov v oficiálnom fanshope a eshope HC SLOVAN za zvýhodnené ceny.


Zľavy a vstupenky pre deti:

  • Dieťa do 6 rokov zadarmo bez nároku na vlastné sedadlo (narodené po 01.08.2018 vrátane)
  • Rodinná dvojpermanentka 1+1 alebo 2+2: Možnosť zakúpenia rodinnej permanentky 1+1 alebo 2+2 (dospelý + dieťa). Právo na rodinnú permanentku má dieťa narodené v období od 01.08.2009 do 31.07.2018. Predaj na predajnom mieste Ticketportal / pokladne Zimný štadión Ondreja Nepelu / ul. Odbojárov 9
  • Bez nároku na zľavu pre držiteľov ISIC, ITIC, EURO 26, ZŤP, ZŤP-S


Ďalšie informácie:

  • Sezónna vstupenka “HC SLOVAN PERMANENTKA 2024/25” je prenosná a môže ju ako vstupenku na zápas využiť akákoľvek iná osoba okrem jej držiteľa,
  • Klub nemôže automaticky garantovať účasť v playoff, preto v prípade neúčasti vo vyraďovacích bojoch, príp. rýchleho vypadnutia z playoff nie je možné zo strany držiteľa permanentky uplatniť žiadnu dodatočnú zľavu alebo vrátenie peňazí,
  • Stratu, odcudzenie alebo poškodenie permanentky je potrebné ohlásiť úseku marketingu a vzťahov s verejnosťou HC SLOVAN, aby mohla byť karta zablokovaná. O vyhotovenie novej permanentky môže požiadať iba jej držiteľ písomne na emailovej adrese: tickets@hcslovan.sk. Náhradná karta bude vystavená najneskôr do piatich (5) pracovných dní od oznámenia tejto udalosti na sekretariáte klubu, resp. do začiatku najbližšieho domáceho zápasu. 

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps

Odporúčané

Top