Detail info
Close

Ozveny svetových festivalov: ANORA

Ozveny svetových festivalov: ANORA

Dátum: 31. októbra 2024
Miesto: Kino Lúky, DK Lúky, Bratislava
Adresa: Vigľašská 1, Bratislava 5 - Petržalka

Vstupenky

Štvrtok
31
Okt 2024
19:00
Ozveny svetových festivalov: ANORA
Kino Lúky, DK Lúky, Bratislava

Bratislava 5 - Petržalka

Popis podujatia

r. S. Baker, US, 2024, slovenské titulky, MN-18, závislosť, sex, 139 min.

Anora je neodolateľná komédia o mladej striptérke, ktorá sníva o princovi na bielom koni, a keď ho nájde, robí všetko pre to, aby ho nestratila. Aj napriek tomu, že to nie je žiaden princ. Film Seana Bakera získal hlavnú cenu na tohtoročnom filmovom festivale v Cannes.
Prečo by sexuálna pracovníčka nemohla túžiť po skutočnej láske? Anora (Mikey Madison) je stále dostatočne naivná na to, aby mala takýto sen. Keď si ju v jej „materskom“ klube objedná mladý, bohatý a divoký Rus Ivan (Mark Eidelshtein), uverí, že práve on je ten pravý. Jej životnému rozhodnutiu bude predchádzať pestrá séria sexuálnych čísel, niekoľko lajn koksu, veľa alkoholu a niekoľko dní strávených v Ivanovom prenajatom luxusnom dome. A pretože je ,,molodec,, aj  poriadne uletený, po týždni randenia sa vydávajú do Las Vegas, aby sa vzali. Mali by potom žiť šťastne až do smrti? V žiadnom prípade. Ivanovi rodičia sú ruskí oligarchovia, ktorí svojho nepodareného syna ,,upratali,, do Ameriky pred problémami, ktoré spôsobil doma v Rusku. Synovo manželstvo s americkou prostitútkou však považujú za najväčšiu katastrofu, akú kedy ich syn vyviedol a samozrejme ju chcú zrušiť. V dobrom aj zlom. Ich nová nevesta je však životom skúšané dievča, ktoré sa nezľakne ničoho a je pripravené bojovať za svoj šťastný koniec. A to doslova.




Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top