ZMENENÉ - Sven Väth @ IDEM NA TECHNO - 29.6.2024 o 21:00 hod.

27.6.2024 10:46

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Sven Väth @ IDEM NA TECHNO, ktoré sa malo konať dňa 29.6.2024 o 21:00 hod. v Edison Parku, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, o ktorom Vás budeme informovať, v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Oznam organizátora:
S ľútosťou vám oznamujeme, že z dôvodu nepredvídateľných okolností sme nútení zmeniť termín show. Momentálne intenzívne komunikujeme s manažmentom Sven Väth a čoskoro vám prinesieme nový dátum konania. Predbežne sa jedná o jesenný termín, ktorý, dúfame, poteší väčšinu z vás.

Zakúpené vstupenky ostávajú platné aj na nový termín. Zároveň, ak by ste mali záujem o vrátenie vstupeniek, túto možnosť vám umožníme a informácie o postupe budeme komunikovať priamo prostredníctvom Ticketportal v najbližších dňoch.

Veríme, že zostanete verní našim podujatiam. Uisťujeme vás, že robíme všetko pre to, aby sme tento pre nás veľmi dôležitý event zrealizovali tak, aby sme si ho všetci spoločne užili na 110%. Ďakujem za pochopenie.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.

Top