Detail info
Close

DANIEL LOZAKOVICH: RECITÁL

DANIEL LOZAKOVICH: RECITÁL

Dátum: 5. novembra 2024
Miesto: Veľký evanjelický kostol, Panenská 28, Bratislava
Adresa: Panenská 674/28, Bratislava

Vstupenky

Utorok
5
Nov 2024
18:00
DANIEL LOZAKOVICH: RECITÁL

Popis podujatia

5. 11. 2024, 18:00, Veľký evanjelický kostol, Bratislava

DANIEL LOZAKOVICH: RECITÁL

"Dokonalé majstrovstvo. Výnimočný talent.“
Le Figaro

Daniel Lozakovich patrí medzi najvýznamnejších a najžiadanejších husľových virtuózov mladšej generácie súčasnosti. Na husliach začal hrať vo veku sedem rokov a o dva roky neskôr už debutoval ako sólista s orchestrom. Pravidelne spolupracuje so svetovými orchestrami ako Chicago, Cleveland, Pittsburgh či Boston, Philadelphia Orchestra, Los Angeles Philharmonic, BBC Symphony, Budapest Festival Orchestra, Filarmonica della Scala, Orchestra Sinfonica Nazionale della Rai, Royal Stockholm Philharmonic, Oslo Philharmonic či Singapore Symphony Orchestra, a s prominentnými dirigentmi ako Klaus Mäkelä, Esa-Pekka Salonen, Andris Nelsons, Ádám Fischer, Semyon Bychkov, Christoph Eschenbach, Nathalie Stutzmann, Neeme Järvi, Andrés Orozco-Estrada, Vasily Petrenko, Lahav Shani či Lorenzo Viotti. V marci 2024 podpísal exkluzívnu nahrávaciu zmluvu s Warner Classics a v auguste vydal spoločný album s legendárnym klaviristom Mikhailom Pletnevom. Daniel Lozakovich hrá na husliach „ex-Sancy“ Stradivari z roku 1713, ktoré mu veľkoryso zapožičala spoločnosť LVMH / MOËT HENNESSY LOUIS VUITTON. 
V rámci projektu Majstrovské kurzy svetových husľových virtuózov v Bratislave bude viesť majstrovské kurzy určené mladým huslistom/-kám a zároveň odohrá sólový recitál, ktorý bude nepochybne mimoriadnym hudobným zážitkom.

Projekt je realizovaný s finančnou podporou Nadácie VÚB a Stadler-Trier Music Foundation. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
Foto © Sasha Gusov 


Cena vstupenky: 15 EUR
Cena vstupenky pre študentov, učiteľov, seniorov, ZŤP a ich sprievod: 10 EUR 


Sedenie na koncerte je voľné. Upozorňujeme ctených návštevníkov, že v priestore Veľkého evanjelického kostola sa nachádzajú stĺpy a viditeľnosť na niektorých miestach v hľadisku môže byť preto znížená. Ďakujeme za pochopenie.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top