Detail info
Close

Briliantový ples

Briliantový ples

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 21.1.2012 o 20:00 hod.
Miesto konania: Hala Štiavničky
Cena: 75, 100 a 150 Eur

Popis:
Noc plná elegancie, drahých kameňov a pomoci. Presne takýto motív bude mať banskobystrický Briliantový ples, ktorý svojim charitatívnym rozmerov pomôže týraným deťom, deťom zo sociálne odkázaných rodín, sirotám a polosirotám. Vďaka nemu sa budú môcť aspoň na chvíľu vymaniť z prostredia smútku, nedostatku a problémov, aby zabudli na smutné zážitky z tragických udalostí v rodine.
Briliantový ples bude moderovať Andrej Bičan a jeho súčasťou bude aj dražba diamantového prsteňa od TOP LINE DIAMONDS. Výťažok z dražby poputuje Nadácii Štvorlístok deťom, ktorej patrónom je moderátor Patrik Herman. Ten sa už dlhé roky venuje práve tejto nadácii a vďaka nemu zažilo množstvo detí s pohnutým osudom množstvo krásnych chvíľ. Samozrejmosťou plesu bude aj dobrovoľná zbierka, kde každý z prítomných bude môcť ľubovoľnou čiastkou prispieť Štvorlístku. Na plese sa predstavia páry z Tanečnej školy Jagermajster, finalisti Česko Slovensko má talent La Gioia s interpretáciami populárnych piestí v štýle belcanta, Orchester Gustava Broma - Big Band pod vedením Vladimíra Valoviča, ktorý sprevádzal tancujúce celebrity počas Let´s Dance či Starmania original. To však nie je všetko. Pre banskobystrickú smotánku je pripravené aj prekvapenie v podobe hlavného hudobného hosťa, ktorý je však zatiaľ zahalený rúškom tajomstva a jeho identitu organizátori zatiaľ taja.
V cene vstupenky je exkluzívny cattering, alkoholické a nealkoholické nápoje all inclusive.

Viac o Nadácii Štvorlístok deťom TU
Viac o diamantoch TOP LINE DIAMONDS TU 
Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top