Detail info
Close

Věra Špinarová a Adam Pavlík

Věra Špinarová a Adam Pavlík

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 6.7. 2012 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Skalica - zahrada františkánského kláštora

Popis/Description:
Jedna z najvýraznejších osobností českého popu a rocku , rodáčka z Pohořelic u Brna - Věra Špinarová - mieri do Skalice. V piatok 6.7.2012 sa vo Františkánskej záhrade uskutoční táto veľkolepá udalosť.
Pre svoj nenapodobiteľný sýty hlas aj pre temperamentné a vitálne vystupovanie na koncertoch patrí Věra Špinarová už mnoho rokov medzi najžiadanejšie speváčky v Českej a slovenskom republike. Koncerty prebiehajú počas celého roka a sú stále vypredané. Má celý rad krásnych hitov, napríklad Meteor lásky, Music box , Biela jawa 250, Raketou na Mars alebo Maj ma rád. Najväčším hitom sa však stala pieseň Jedného dňa sa vrátiš, ktorej melódia je z filmu Vtedy na západe. Prestížnou záležitosťou v roku 2007 bolo pozvanie na koncert Joe Cocker, ktorý nemá nikdy na svojich koncertoch hostí ani predskokanov. Věra Špinarová bola pozvaná ako hosť na ostravský koncert.

Za svoju kariéru vydala celkom 13 dosiek. Okrem mnohých ocenení v podobe zlatých a platinových platní patrí medzi prvých päť najpredávanejších slovenských interpretiek za posledných desať rokov. Od novembra 2009 je na pultoch obchodov s muzikou k dispozícii prvé DVD Věry Špinarová . Komplet Najväčšie hity live obsahujúci koncertné DVD + CD mapuje prierez jej dlhoročnú, ale nie vždy docenenie kariérou a prináša všetky známe hity Věry Špinarová v súčasnom a rockovějším aranžmá , ktoré ho jej srdcu najbližší.. Jej povestný koncertné temperament bol prvýkrát zaznamenaný na DVD a predstavuje Veru Špinarová bez príkras, s rýdzim naturelom a pesničkami, ktoré sa stávajú hitmi tou najprirodzenejšou cestou, zlidověním.

Nenechajte si ujsť koncert českej Janis Joplin!


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top